4 fordeler med å ha et smarthjem

4 fordeler med å ha et smarthjem

Ny teknologi utvikles hver eneste dag. Dette har ført at flere gjør huset sitt om til et smarthjem. I denne artikkelen vil vi ta for oss noen av de største fordelene med å gjøre huset ditt om til et smarthjem.

1. Effektivitet. Med et enkelt tastetrykk eller ved bruk av mobilen din kan du kontrollere flere teknologiske verktøy eller systemer i huset ditt. Ved hjelp av smarttelefonen din kan du justere husets varme og skru av lys i huset med et tastetrykk, uansett hvor du befinner deg i huset. Dette er ikke bare en effektiv løsning, men den vil også kunne hjelpe deg med å spare strøm.

2. Det er praktisk. Å ha et smarthjem gir deg mange praktiske løsninger. Du kan kontrollere dine elektriske duppeditter og systemer ved hjelp av smarttelefonen. Ved hjelp av smarttelefonen din vil du kunne dra ned gardinene, skru på lys, og følge med på husets sikkerhet. Listen av praktiske løsninger som smarthjem gir er svært lang.

3. Komfort. Å ha et smarthjem gir deg mange komfortable løsninger. Du trenger ikke å bevege deg over hele huset for å utføre forskjellige funksjoner. Med en slik løsning kan du utføre flere funksjoner i huset ditt mens du sitter komfortabelt i sofaen eller sengen din.

4. Sinnsro. Med et smarthjem kan du bruke smarttelefonen din til å sjekke om dørene, vinduene og lignende er lukket. Du kan også sjekke om garasjedøren er lukket gjennom applikasjonen. På denne måten slipper du å gå ut å sjekke selv.

Er du på utkikk etter en smarthjem-løsning?

Om du er på utkikk etter en smarthjem-løsning til hjemmet ditt kan du besøke www.somfy.no. Somfy har i over 50 år drevet med innovasjon innen smarthjem. Somfy har et bredt utvalg smarthjem-løsninger. Alt ifra kameraer, alarmer, skodder, skjermer, persienner, gardiner, garasjeporter og lignende.

Comments Off