Siste nyheter

Test av hundebørster


Kjøpe hus i ItaliaAUBO dansk design i høy kvalitet

AUBO dansk design i høy kvalitet

AUBO er en dansk familieeid virksomhet som igjennom de siste 30 år har levert kvalitetskjøkken til sine kunder i Norden. Et nytt kjøkken kan ikke kun bringe nytt liv til din bolig, men kan også være med til å ha en stor betydning for en verdiøkning av din bolig. AUBO har stor erfaring med å levere kjøkken i dansk design til de norske hjem. AUBO har kjøkken i flere forskjellige prisklasser, hvor man ikke går på kompromiss med kvalitet. Den danske kjøkkenstil har hatt en stigende trend i Norge igjennom de senere år, og har fått en plass i de norske hjem. Kjøkkenet er ofte omtalt som husets hjerte, og det er her familien samles til et felles måltid etter en lang arbeids eller skole dag, for å dele et godt måltid og snakke om dagens opplevelser og dele sine tanker.

Når man skal velge nytt kjøkken til sin bolig, er det mange ting man skal ta stilling til. Valg av materialer er en av disse valg, hvilke materialer ønsker du at ditt nye kjøkken skal ha. Valget av materialer er ofte hengende sammen med antall personer i husstanden, og om det er barn i husstanden. Man skal også ta stilling til om man ønsker å skifte de elementer som eventuelt er i det eksisterende kjøkken, eller om man ønsker å strippe rommet helt for så å bygge det opp igjen fra bunnen. AUBO har dyktige og fagkyndige konsulenter tilgjengelig for sine kunder, slik at du ikke skal stå med alle beslutninger alene, men kan dra nytte av en konsulent med ekspertise og stor erfaring på området. AUBOs konsulenter har som mål å sørge for at du får det beste ut av ditt nye kjøkken, og at prosessen foregår med overblikk således at du får en opplevelse som kunde.

AUBO har i Norge et tett samarbeide med Montér, som kan være behjelpelige med å montere ditt nye drømmekjøkken. Dette gjør det mulig for AUBOs konsulenter å følge kjøkken helt fra fabrikant og frem til det nye kjøkken er samlet og montert i boligen. Dette gir også muligheten til tett kommunikasjon i mellom AUBOs konsulenter og kundene.

Hvor mye oppbevaringsplass har man bruk for

En barnefamilie har som pekepinn en del større behov for oppbevaring enn hva et ungt-eller eldre par uten barn har bruk for. Behovet for oppbevaring er også meget individuelt, og varierer fra person til person. Å skifte kjøkken er ikke noe man normalt gjør hver 2 til 3 år, så sørg for at ditt nye kjøkken vil være funksjonelt i mange år fremover. Sjeldent vil man irritere seg over et kjøkken med for mye oppbevaringsplass, så ofte vil det være en god idé og allerede fra start ha litt mere plass enn hva man selv tror man har behov for, da kjøkkenskap og skuffer hurtig blir fylt opp med service og kjøkkenutstyr.

Det kan være en idé å undersøke med venner og bekjente om de har noen ting de savner i sitt kjøkken, og overveie om det er noe man ønsker å forbedre selv.

Comments Off
×