Siste nyheter

Test av hundebørster


Kjøpe hus i ItaliaFinn din dobbeltseng

Finn din dobbeltseng

Å finne en ny dobbeltseng kan være en vanskeligere prosess enn mange tror. Man kan få modeller i flere ulike varianter, hvor både kvalitet og pris spiller en viktig rolle. Noen av de vanligste modellene er kontinentalsengen, den regulerbare sengen og rammemadrassen. Hver modell har egne kvaliteter som egner seg for ulike type mennesker. Derfor skal man gjøre nok av research på forhånd for å være sikker på at man tar riktig valg.

Kontinentalsengen

Kontinentalsengen er et populært valg hos flere par. Modellen sikrer et godt design og en god komfort. Varianten har tre madrasslag, hvilket er et lag mer enn hos for eksempel rammemadrassen og den regulerbare sengen. Av den grunn er det mange som anser modellen som relativt luksuriøst, grunnet dens gode kvalitet.

Den regulerbare sengen
Den regulerbare sengen har også en rekke gode fordeler. Den er mest kjent for sin selvinsstilling, idet man skal regulere den etter eget behov. Det vil si at man kan bestemme liggeposisjonen helt selv. Dens mange funksjoner har gjort at flere og flere velger denne modellen ovenfor andre. Fotenden kan justeres, på samme måte som hodeenden. Her får man mange av behovene sine dekket. 

Rammemadrassen
Rammemadrassen er et tredje alternativ man kan velge. Denne modellen er enkel å ta i bruk, idet den er bygget opp med en solid treramme. Det betyr at man kun skal montere beinene selv på og deretter er sengen klar. Det er en god løsning for deg som kun ønsker en god seng uten for mange funksjoner og innstillinger. En av de mest populære variantene er Senses Lux. Den er god, da det er installert nedkjølende skum mellom fjærene i madrassen. Det gjør at materialet tilpasser seg kroppstemperaturen din og sørger for at du alltid har en deilig temperatur. Det finnes også andre gode varianter man kan velge. Det handler i siste ende om egen smak og behag.

Comments Off
×