Siste nyheter

Test av hundebørster


Kjøpe hus i ItaliaFinn et mobilabonnement som passer best deg best

Finn et mobilabonnement som passer best deg best

Med en rekke ulike mobilabonnement og leverandører å velge mellom er det ikke alltid enkelt å vite hva man skal velge, og hvilket abonnement som passer deg best. Hos forbrukeretaten.no kan du derfor enkelt se gjennom de ulike mobilabonnementene som tilbys og finne et som passer for ditt forbruk. Det tilbys mobilabonnement som er laget for å passe til enhver mobilbruker, enten man bruker mye data, om man bruker mobilen mye utenlands eller om man bare bruker mobilen til å ringe og sende meldinger. Prisene varierer også relativt mye fra abonnement til abonnement og mellom de forskjellige mobiloperatørene. Når man skal velge mobilabonnement er det derfor viktig at man tenker gjennom hva man trenger, og hva man kommer til å bruke mobilen til aller mest.

Personlig tilpassede mobilabonnement

Mange av abonnementene er laget for en spesiell brukergruppe. For eksempel finnes det en rekke mobilabonnement som er retter mot ungdom og unge voksne som bruker mobilen og internett mye. Disse abonnementene har ofte mye mobildata inkludert, og noen av dem tilbys også til noe lavere priser. Andre mobilabonnement er mer tilpasset forretningsreisende, som har behov for å både kunne bruke mobildata i utlandet uten høye ekstrakostnader, men som også kan ringe og sende meldinger uten å betale en formue. Vet man derfor selv hvilken type kunde man er kan man begrense utvalget noe, og gjøre valget litt lettere.

Andre mobilselskaper tilbyr familiepakker, hvor man som familie kan være registrert under samme abonnement og få en rimeligere totalpris enn om man hadde hatt ett mobilabonnement hver. Det finnes i tillegg ekstra tjenester som tilbys av noen mobiloperatører, som Telia som lar deg høre på musikk uten at du bruker mobildata, samt flere mobilabonnement som tilbyr rollover – hvor ubrukt mobildata blir med i neste måneds forbruk, fremfor at man «mister» mobildata som ikke brukes opp hver måned.

Comments Off
×