Siste nyheter

Test av hundebørster


Kjøpe hus i ItaliaReisedestinasjoner til sommerferien

Reisedestinasjoner til sommerferien

Har du en lang sommerferie og er lurer på hva du skal gjøre?  Dra ut og reis med andre, og få en sommerferie full av opplevelser.

Hvis du vil reise i sommerferien, kan du velge reiser som varer mellom to og seks uker alt etter hva som passer best. Her kommer et par forslag av de mange muligheter det er.

 Sommerferie i Asia

Vil du oppleve verdens største kontinent, har du god mulighet til å gjøre det i sommerferien din. Liker du dykking og avslapping på eksotisk strender, vil Maldivene være en destinasjon for deg. Er du derimot lyst til å oppleve en helt annerledes kultur er Sri Lanka kanskje noe for deg. Her er det mulighet for å vandre, besøke templer, safari og generelt oppleve deres vakre natur.

Sommerferie i Afrika

Vil du oppleve verdens neststørste kontinent med fokus på dyr? Afrika byr på et utrolig dyreliv, hvor du vil kunne dra på safari, og se geparder, elefanter, gaseller, løver og mye mer.

Hvis du liker en ordentlig utfordring, kan du også bestige Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro. Med sine 5.895 meter, er det en anstrengende, men fantastisk opplevelse. Det finnes flere ruter til toppen, og det er mulig for alle å gjennomføre.

Sommerferie i Sør-Amerika

Har du lyst til å oppleve ét av verdens 7 underverk, kan du dra til Peru i Sør-Amerika, og oppleve Machu Picchu, som var Inkaenes by i sin tid. Utover kulturopplevelser gir Sør-Amerika også mulighet for snorkleturer, vulkanvandring, regnskog og dermed vakre naturomgivelser og dyreliv.

Det er altså mange muligheter, alt etter hvor du velger å reise, og du kan finne mange andre alternativer på AdventureNO, hvor de tilrettelegger og planlegger alt for deg.

Comments Off

You may also Like

×